Albert-Einstein

De zomer hangt voelbaar in de lucht en er is nu helderheid ontstaan over wat er tot bloei mag komen en wat er losgelaten mag worden. Miriam Peretz zal deze zomer niet naar Nederland komen. De situatie in Amerika en de richtlijnen voor reizigers naar Nederland maken het voor Miriam onmogelijk. En als echt alle mogelijkheden zijn onderzocht is het wat het is. Een zaadje is geplant voor zomer 2021. Het moois dat is ontstaan gaat zeker een vorm vinden.

En met Miriam Peretz is ook haar goede vriendin Lana Nasser in mijn leven gekomen. Dit heeft een bijzondere verbinding en een mooi programma opgeleverd waarmee we invulling geven aan de van 20 - 24 juli geplande zomer retreat in Hof van Axen:

 

Droomdanser van de Ziel; dansrituelen, mythologie & droomwerk
Lana Nasser deadsea fotograaf Kristof Persyn

Lana Nasser leidt al meer dan 25 jaar vrouwencirkels waarin zij werkt met mythologie, droomwerk, rituelen, intuïtieve dans, Arabische dans, archetypen en de kracht van verhalen om vrouwen uit te nodigen tot belichaamd zijn. Hierbij worden alle aspecten van ons wezen belicht en aangeraakt, het vrouwelijke en het mannelijke. Lana heeft een achtergrond in psychologie en bewustzijnsstudies, en is dromenonderzoeker. Ze is een 'power house' met een gulle lach en, als ik in mijn woorden mag spreken, een womb shaman.

In 'Droomdanser van de Ziel' werken Lana en ik op organische en intuïtieve wijze zij aan zij. In de ochtend zijn er meditatieve dansrituelen en droombesprekingen en in de middag gaan we er de diepte (leegte) mee in. Ook hier is dans de rode draad om alles samen te brengen. Op donderdagavond neemt Lana ons mee in hoe onze verhalen in het web van het leven te verweven. 

Een vijf-daagse waarin we ons onderdompelen in de dromen van de ziel, haar verhalen delen, belichamen en tot ons laten spreken via dans, klank, beweging, mythologie en symboliek. We openen een oud pad van cirkels en spiralen om dieper te landen in zijn. We nemen je mee op een innerlijke reis waarin je dromen laat dansen en de danser bevrijd.

Een dansachtergrond is niet nodig, dit programma is toegankelijk voor iedere vrouw met een bereidheid haar lichaam te bewegen en haar sensualiteit, vreugde en vrouwenkracht te ervaren.

Meer over Lana lees je op: www.lananasser.com  

 Lana Nasser JinnGypsy fotograaf Kristof Persyn

Fotograaf: Kristof Persyn

 

Hof van Axen

De Hof van Axen ligt in de prachtige bosrijke omgeving van Midden Drenthe. Werkplaats voor de ziel wordt de Hof liefdevol genoemd door haar hoeders, Jan en Sonja. Er worden heerlijke biologisch-vegetarische maaltijden verzorgd van eigen tuin en er wordt rekening gehouden met speciale dieetwensen. Tussendoortjes en koffie en thee zijn inbegrepen. Een goede plaats om tot rust te komen. 

Meer over Hof van Axen lees je op: www.hofvanaxen.com 

Owners of the center Sonja Jan

Foto: Hof van Axen, Sonja en Jan bij het zandmeer

Waar & wanneer

Datum: maandag 20 - vrijdag 24 juli
Plaats: Hof van Axen Bosweg 4, Witteveen Midden Drenthe
Aanvang programma: ma 20 juli om 17 uur 
Einde programma: vr 24 juli om 16.30 uur
Bijdrage: €688,- incl. btw (€644,- wanneer je iemand meeneemt).


Aanmelden & meer informatie

Voor vragen en om je aan te melden kan je contact opnemen met Reino van der Velde via www.nunqui.com * info@nunqui.com * 06-22 939 642. Link naar de eventpage op Facebook: https://www.facebook.com/events/672153076975519/

Bekijk hier de brochure 'Droomdanser van de Ziel' [pdf]