James-Allen

Bij wie eigenheid stroomt schittert een fonkeling in de ogen. En er is niets mooiers dan deze fonkeling weer aan het licht te zien komen en levensenergie te zien stromen. Dat is waarom ik met hart en ziel ben toegewijd en met vreugde doe wat ik doe.

 Reino LR 25


Inzicht in jezelf krijg je door bezinning op de zich herhalende patronen, vragen of thema’s in je leven.

Dit bereik je onder andere door gebruik te maken van stilte en reflectie en oefeningen die de verbinding tussen lichaam en geest versterken. 

En door vanuit deze houding moedig te onderzoeken welke plek je inneemt binnen grotere krachtvelden die op je inwerken zoals: relaties, gezin, familie van herkomst, werkomgeving, …

De situaties die zich in ons leven voordoen zijn er nooit zo maar; ze hebben ons wat te vertellen en te leren. Door er op die manier naar te kijken maken we de ervaringen in ons leven ook lichter. 

"Niets gaat ooit weg totdat het ons heeft geleerd wat we moeten weten" ~Pema Chödron

Door je met aandacht- en bewustzijnsoefeningen voorbij de situatie te leiden kan je herkennen wat belangrijk voor je is en welke stappen er nodig zijn om dat te bereiken. 

Transformatie vindt alleen plaats omdat jij dat toestaat want de antwoorden op al je vragen liggen al in je wezen besloten.

Om je te openen voor deze antwoorden begeleid ik je op een indringende, betrokken en persoonlijke wijze. In een veilige ruimte kan je loslaten wat je niet langer van dienst is en jezelf toestaan om nieuwe mogelijkheden te omarmen.

Door opmerkzaam te zijn en gebruik te maken van verstilling, bewustwording en aandacht ontstaat er een andere manier waarop je de wereld in kijkt.

Je komt in contact met een groter geheel en leert kijken naar situaties met een diepere, bredere blik.

Dit maakt dat je meer kunt waarnemen, dat je minder gericht bent op een vastomlijnd eindresultaat en een sterk inzicht ontwikkelt in je innerlijke drijfveren.

"Sommigen denken dat ze de waarheid van hun eigen ziel zoeken, maar de grotere Ziel denkt en zoekt door hen heen. ~ Bert Hellinger

Het laat je een andere levenshouding ervaren waarin je ontdekt dat, ook wanneer je de omstandigheden niet kan veranderen, je wél de keuze hebt welke rol jij hierin wil spelen en hoe je er mee om wil gaan. Vaak met doorbraken en grote veranderingen tot gevolg.

 • Deze aanpak is praktisch, ter zake en gericht op blijvend resultaat.
 • Je ontwikkelt meer zelfbewustzijn en maakt keuzes die echt bij je passen.
 • Het levert meer ruimte en rust op, zowel in werk als privé.
 • Je gaat meer leven vanuit wie je werkelijk bent en wat je te bieden hebt.
 • Dat heeft een positieve en krachtige uitwerking op jezelf en op je omgeving.
 • Zo trek je ervaringen aan die resoneren met jouw krachtveld.

 

Mijn ‘Toolkit’

 • Systemisch Coach & Opsteller
  Bij Hellinger Instituut volg ik de opleiding Systeem Dynamieken in Families
  Opgeleid door Bibi Schreuder en Maaike van der Heiden

 • Transformational Presence Coach
  Bij Het Eerste Huis volgde ik de opleiding Transformational Presence Leiderschap & Coaching
  Opgeleid door grondlegger van TPC, Alan Seale (USA)

 • Transformatief Coach
  Bij Academie voor Innovatief Trainen volgde ik de opleiding tot professioneel coach.
  Specialisatie: Transformatie coaching.

 • Sjamanistiche Vorming
  Door curanderos uit verschillende tradities (Ecuador, Brazilië, Bolivia, Peru, Mexico, Nieuw-Zeeland). Rode draad van 2008 tot heden is de Shuar uwishin Tsunqui Chiriap Amazone Ecuador.

 • Lichaamsgerichte Vorming
  Womb Awakening. Het-Heru Healing Dance. Massage opleiding bij Anand. Ademwerk & Trance dance bij Wilbert Alix. Danslerares Argentijnse tango, opgeleid in Buenos Aires en Europa. Graham Technique. Contact Improvisatie. Feldenkrais. Yogini. Aerobic Instructrice.

 • Kunstzinnige Vorming
  Bij Kunstacademie Minerva in Groningen volgde ik de opleiding Multi Media vormgeving.
  Specialisatie: Fotografie

 

Intakegesprek

Voorafgaand aan een coachingstraject vindt er een vrijblijvend telefonisch intake gesprek plaats. Deze eerste ontmoeting gebruiken we om kennis te maken en je coachvraag te bespreken. Neem gerust contact op en we ontdekken de mogelijkheden.

 

Vlinder zomerreces 2021