Marianne-Williamson

Art: Colibri by Martina Hoffmann

Je ziel is jou verbinding met de rijkdom en de kracht van de Universele Bron. Als lichaam en ziel niet uitgelijnd zijn (samenvallen) is het moeilijk om in je authentieke kracht te staan. Het belemmert de ontplooïng van je volledig potentieel en beneemt je het zicht op een meer volledige perceptie van jezelf en de wereld om je heen.

Pijnlijke levenservaringen kunnen er voor zorgen dat de energetische frequenties van ziel en lichaam uit de pas gaan lopen. We slaan ons door het leven zonder de volledige kracht en aanwezigheid van onze geest. We voelen ons niet geaard of niet volledig 'aanwezig' in ons lichaam. We voelen ons niet verbonden, eenzaam, afgesneden. Of we hebben het gevoel dat we over meer energie en vitaliteit zouden moeten beschikken, maar kunnen er niet bij komen.

Soul Body Fusion ® is een energetische methode, die direct werkt en op een rustige manier diep doordringt.. Het is een eenvoudig, veilig en snel proces waarbij het lichaam wordt uitgelijnd met het hoogst mogelijke licht dat het op celniveau kan vasthouden. 

"Het is aan jou, om je op je eigen manier te verbinden met het bewustzijn van je planeet. Maar eerst dien je je te verbinden met je eigen lichaam. Dat is waarom Soul Body Fusion zo belangrijk is, omdat je je niet met je planeet kan verbinden als je je zelfs niet met jezelf kan verbinden. De connectie met jezelf is het allerbelangrijkst en de connectie met je planeet is de eerstvolgende stap en vandaaruit ontstaan zonder enige inspanning grote quantum sprongen."

~ Mark (via Jonette Crowley)

Hoe werkt het?

Bij een sessie zit je tegenover mij in een stoel en word je, na een aantal voorbereidende oefeningen, door mij omringd met het Soul Body Fusion energieveld. Binnen een sessie herhaal ik dit proces twee keer, er vinden zo twee krachtige fusies van 10 minuten plaats met daartussenin een korte pauze.

Tijdens de fusies begint je lichaam te resoneren of synchroniseren met de hogere frequentie van je ziel en komt er mee in harmonie. Dit proces wordt een Soul Body Fusion genoemd. Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt. Je lichaam kan hierdoor weer beter gaan functioneren en lichaam en geest komen meer in balans.

Na de sessie voelen veel mensen zich positiever, meer ontspannen, energieker en meer in contact met hun eigen kracht.
Een Soul Body Fusion® helpt om meer licht en bewustzijn in je lichaam vast te houden.