Jiddu-Krishnamurti

Coaching tijdens natuurwandelingen in de bossen en heidegebieden van Wijnjewoude en Bakkeveen.

In de natuur kom je als vanzelf tot rust. In aanwezigheid van de natuur daalt je hartslag, verdiept je ademhaling, kalmeren je gedachten en ontstaat er zo al meer helderheid over de thema's en situaties die om reflectie vragen. Daarom neem ik mensen graag mee de natuur in. We komen er thuis.

Door te wandelen tijdens coaching sessies zetten we onszelf niet alleen fysiek in beweging. De energie gaat ook op de andere lagen van ons zijn stromen. De wandeling vormt zo een krachtige metafoor om beweging in ons leven te brengen en nieuwe richting te bepalen. 

De bossen en heidegebieden hebben voldoende 'natuurkamers' waar we in alle rust en ongestoord situaties kunnen opstellen en onderzoeken. Vanuit een open houding jezelf leren kennen en ontwikkelen in relatie tot je omgeving.

Kracht- en Zijnsgericht Coachen

Transformational Presence coaching is een samenwerking tussen moderne psychologische, wetenschappelijke aanpakken en oude wijsheden. Door aandachtstraining en gebruik te maken van verstilling, bewustwording en focus ontstaat er een andere manier waarop je de wereld in kijkt. Je komt in contact met een groter geheel en leert kijken naar situaties met een diepere, bredere blik. Dit maakt dat je meer kunt waarnemen, dat je minder gericht bent op een vastomlijnd eindresultaat en een sterk inzicht ontwikkelt in je innerlijke drijfveren.

Deze aanpak is praktisch, ter zake en gericht op blijvend resultaat.

  • Je ontwikkelt meer zelfbewustzijn en maakt keuzes die echt bij je passen.
  • Het levert meer ruimte en rust op, zowel in werk als privé. 
  • Je gaat meer leven vanuit wie je werkelijk bent en wat je te bieden hebt. Dat heeft een positieve en krachtige uitwerking op jezelf en op je omgeving.

 

Transformational Presence Coaching

Transformational Presence coaching is een aandachtstraining waarmee je diep leert luisteren, voelen, waarnemen en intuitief denken wat situaties en omstandigheden je willen vertellen en laten zien en dit met openheid en nieuwsgierigheid tegemoet te treden. 

Je leert herkennen welk potentieel er in de situatie verscholen ligt en welke kansen zich aandienen. Je herkent hoe je kunt afstemmen op een ruimer kader en hoe je tot resultaten komt die jou en anderen goed doen.


Wat is Transformational Presence?

De vijf fundamentele kenmerken die de bouwstenen voor een transformationele aanwezigheid vormen zijn:

1) Een diepgaand zelfbewustzijn op het niveau van de ziel.

2) Leven op een manier die in overeenstemming is met je essentie.

3) Intuïtief denken; het gebruiken van je intuïtieve geest in het dagelijks leven en werk.

4) Een helder inzicht in de wetten van energie, zowel op een intuïtief als intellectueel niveau.

5) Het actief beoefenen van een of andere vorm van dagelijkse reflectieve oefeningen.

 

Binnen coach sessies richten we ons dan ook op het vergroten van jouw Transformational Presence. Zo dringen we snel door tot de kern van een situatie, kunnen deze doorvoelen en ontdekken wat er gezien, gehoord, ervaren, losgelaten en geleefd wil worden.

Meer nog dan een 'coach methode' laat het je een andere levenshouding ervaren. Een waarin je ontdekt dat, ook wanneer je de omstandigheden niet kan veranderen, je wel de keuze hebt welke rol jij hierin wil spelen en hoe je er mee om wil gaan. Met doorbraken en grote veranderingen tot gevolg.