Jiddu-Krishnamurti

Coaching tijdens natuurwandelingen in de bossen en heidegebieden van Wijnjewoude en Bakkeveen. Lekker de wind door je hoofd laten waaien en luisteren naar het zingen van de vogels. In aanwezigheid van de natuur daalt je hartslag, verdiept je ademhaling, kalmeren je gedachten en ontstaat er zo al meer helderheid over de thema's en situaties die om reflectie vragen. Daarom neem ik mensen graag mee de natuur in. We komen er thuis.

De Shuar hebben mij de afgelopen 14 jaar ingewijd in hun rituelen maar vooral hebben ze mij een andere wijze laten ervaren van omgang en communicatie met jezelf en de ander. Hoe je omgaat met emoties en denken. De controle loslaat. Het moment toelaat met alles wat het is. En hoe je moed aanwendt om jezelf te zijn en je hart te volgen.

Zij hebben mij een ruimte geboden om de taal van de ziel te leren verstaan en mijn gaven vrij te laten stromen. Daar ben ik ze intens dankbaar voor en dit draag ik uit en deel ik met anderen.

Door te wandelen tijdens coachsessies zetten we onszelf niet alleen fysiek in beweging. De energie gaat ook op andere lagen van ons zijn stromen. De wandeling vormt zo een krachtige metafoor om beweging in ons leven te brengen en nieuwe richting te bepalen. 

De bossen en heidegebieden hebben voldoende 'natuurkamers' waar we in alle rust en ongestoord situaties kunnen opstellen en onderzoeken. Om zo vanuit een open houding jezelf te leren kennen en ontwikkelen in relatie tot je omgeving.
.

MIJN ‘TOOLKIT’

 • Systemisch Coach & Opsteller
  Bij Hellinger Instituut volg ik de opleiding Systeem Dynamieken in Families
  Opgeleid door Bibi Schreuder en Maaike van der Heiden

 • Transformational Presence Coach
  Bij Het Eerste Huis volgde ik de opleiding Transformational Presence Leiderschap & Coaching
  Opgeleid door grondlegger van TPC, Alan Seale (USA)

 • Transformatief Coach
  Bij Academie voor Innovatief Trainen volgde ik de opleiding tot professioneel coach.
  Specialisatie: Transformatie coaching.

 • Sjamanistiche Vorming
  Door curanderos uit verschillende tradities (Ecuador, Brazilië, Bolivia, Peru, Mexico, Nieuw-Zeeland). Rode draad van 2008 tot heden is de Shuar uwishin Tsunqui Chiriap Amazone Ecuador.

 • Lichaamsgerichte Vorming
  Womb Awakening. Het-Heru Healing Dance. Massage opleiding bij Anand. Ademwerk & Trance dance bij Wilbert Alix. Danslerares Argentijnse tango, opgeleid in Buenos Aires en Europa. Graham Technique. Contact Improvisatie. Feldenkrais. Yogini. Aerobic Instructrice.

 • Kunstzinnige Vorming
  Bij Kunstacademie Minerva in Groningen volgde ik de opleiding Multi Media vormgeving.
  Specialisatie: Fotografie

INTAKEGESPREK

Voorafgaand aan een coachingstraject vindt er een vrijblijvend telefonisch intake gesprek plaats. Deze eerste ontmoeting gebruiken we om kennis te maken en je coachvraag te bespreken. Neem gerust contact op en we ontdekken de mogelijkheden.