Reine-van-de-Velde

Mijn naam is Reino Petra van der Velde (1969).

Na jarenlange voorbereiding heb ik in 2013 het roer omgegooid. Mijn toenmalige vaste baan als senior projectmanager en adviseur heb ik losgelaten; om te leven en werken op een wijze die meer in overeenstemming is met mijn hart en ziel. Een jaar later ben ik gestart met mijn praktijk Nunqui soulcoaching waar ik werk met coaching- en healingtechnieken.

Meer dan 25 jaar waren sport en dans voorname leraren op mijn persoonlijke weg naar bewustwording. In de 16 jaar als performer en docente Argentijnse Tango heb ik mij toegelegd op lichaamsbewustzijn en lichaamsmethodieken die de geest het lichaam laten ontdekken en bewonen. Volledig aanwezig zijn en de verbinding ervaren met jezelf, de ander en het grotere geheel. 

In mijn leven nemen het sjamanisme en de helende meesters van de Amazone een bijzondere plaats in. Ik heb onder een breed pallet van zowel westerse als inheemse healers gestudeerd en ben ingewijd in de tradities van de Shuar.

Binnen mijn sessies, workshops en trainingen werk ik met de wijsheid van lichaam en ziel, en breng je er [opnieuw] mee in contact. Zo kan je weer gaan ervaren wat je belichaamt, waar je naartoe wil bewegen én wat je los wil laten.

 

Introspectie vereist moed

Introspectie vereist moed. Voor persoonlijke groei is het nodig jezelf te bezinnen op de zich herhalende patronen, thema's en vragen in je leven. Soms is het nodig om terug te gaan naar de ervaringen die in je ziel staan geetst. Daar zijn de meest krachtige aanwijzingen te vinden om tot inzichten en andere keuzes te komen.

Het onder ogen zien en volledig doorvoelen van deze ervaringen maakt dat je het kan omarmen. De overtuigingen en patronen die hier aan gekoppeld zijn, en je niet langer van dienst zijn, kunnen worden losgelaten. Vanuit deze nieuwe situatie kan je verder groeien, ontdekken dat jij de regisseur bent van je leven, en dat het volledig aan jou is hoe je in het leven wil staan.

Als je jezelf toestaat je unieke gaven en talenten te accepteren maak je aanspraak op je authentieke grootsheid en wijsheid.

Het is een groot voorrecht je in dit proces te ondersteunen. Ik ontmoet je graag.

 ~ Reino