Marianne Williamson

Mijn naam is Reino Petra van der Velde (1969).

Na lange voorbereiding heb ik in 2013 het roer omgegooid. Mijn toenmalige vaste baan als senior projectmanager en adviseur heb ik losgelaten om te leven en werken op een wijze die meer in overeenstemming is met mijn hart en ziel. Een jaar later ben ik gestart met mijn praktijk Nunqui soulcoaching waar ik werk met zijnsgerichte coaching- en healingtechnieken.

Meer dan 25 jaar waren sport en dans voorname leraren op mijn persoonlijke weg naar bewustwording. In de 16 jaar als performer en docente Argentijnse Tango heb ik mij toegelegd op lichaamsbewustzijn en lichaamsgerichte methodieken die de geest het lichaam laten ontdekken en bewonen. Volledig aanwezig zijn en de verbinding ervaren met jezelf, de ander en het grotere geheel. 

Mijn verbinding met de natuur en het ongeziene is er vanaf het prilste begin. Vanaf 2004 is mijn bewuste vorming op dit gebied begonnen. Ik heb onder een breed pallet van zowel westerse als inheemse healers gestudeerd en ben ingewijd in de tradities van de Shuar. De laatste 12 jaar nemen het sjamanisme en de helende meesters van de Amazone een bijzondere plaats in.

Sinds 2012 ben ik opgeleid coach en gespecialiseerd in transformerend coachen en zijnsgericht coachen. 

De reis naar bewustwording is oneindig. Steeds weer openbaard zich een scherf van de waarheid die je een nieuwe invalshoek laat zien en je zo dieper opend voor compassie.

 

Reino LR 25

 Fotografie: Sandra Gielesen
 

Binnen mijn sessies werk ik met de wijsheid van lichaam, geest en ziel. Middels aandachtstraining en reflectieve oefeningen kom je uit het hoofd en leert de taal van je lichaam verstaan -om je te laten leiden door je innerlijke kracht. Zo ervaar je wat je levenskracht vrij laat stromen én waar je naar toe wil bewegen.

Introspectie vereist moed. Voor persoonlijke groei is het nodig jezelf te bezinnen op de zich herhalende patronen, thema's en vragen in je leven. Soms is het nodig om terug te gaan naar ervaringen waarbij ziel zich even aan het lichaam onttrokken heeft. Daar zijn de meest krachtige aanwijzingen te vinden om tot inzichten en andere keuzes te komen. 

Doorvoelen van deze ervaringen maakt dat je het kan integreren. De overtuigingen en patronen die aan de ervaring gekoppeld zijn, en je niet langer van dienst zijn, kunnen worden losgelaten. Vanuit deze nieuwe situatie kan je verder groeien, ontdekken dat jij de regisseur bent van je leven, en dat het volledig aan jou is hoe je in het leven wil staan.