Rumi 2

Een Soul Hunting Ritual is een innerlijke reis op de vleugels van je adem om daarna de ervaring te belichamen in de dans.

Door een verbonden ademhaling kom je in een niet-gebruikelijke bewustzijnstoestand. Dit is een vorm van bewustzijn die lijkt op een meditatieve trance of droomtoestand. Het cellulaire geheugen én het zelfhelend vermogen worden zo sterk geactiveerd. 

Dit zelfhelend vermogen brengt ervaringen in je bewustzijn voor verwerking en dit werkt helend. De ademmeditatie stroomt organisch over in het dansen van de ervaring.

Het is een ritueel waarin we het  lichaam uitnodigen tot een diepe openheid en ontspanning om aanwezigheid in alle cellen van ons lichaam te brengen. 

We werken met intentie, sharing, lichaamsgerichte meditatie, klank, beweging, sjamanistisch ademwerk (conscious-connected-breathwork) en dans. 

 

Wat geeft het je

 • Herstelt zelfbewustzijn
 • Verbetert de gezondheid
 • Vermindert stress
 • Verhoogt innerlijke rust
 • Kalmeert gedachten
 • Ondersteunt persoonlijke transformatie

 

Wat neem je mee

Neem een yogamatje mee (als je liever op je eigen mat ligt) en een dekentje voor het ademritueel. We dansen op blote voeten. Trek kleding aan waarin je je fijn voelt, vrij kan bewegen en die je natuur tot expressie brengt. Neem eventueel een extra laagje mee om aan/uit te kunnen doen.


Kan iedereen meedoen?

Ja, uitzonderingen daargelaten:

 • NUNQUI is geen medische praktijk en ik ben niet medisch opgeleid. Bij specifieke fysieke of mentale uitdagingen, raadpleeg je arts voordat je ademwerk bij mij komt doen.

 • De ademstijl die gebruikt wordt is niet aanbevolen bij bipolariteit, schizofrenie, acute hartaandoeningen, epilepsie of een delicate zwangerschap.

 • Wanneer je medicatie gebruikt, wordt geadviseerd om medisch advies in te winnen voordat je deelneemt.

Als een van bovenstaande situaties op jou van toepassing is, laat het mij dan weten. Er zijn andere ademhalingspatronen die dan wel geschikt voor je zijn. Daarnaast is wenselijk dat je het ritueel niet voortijdig verlaat. Het vraagt enige tijd voordat je je weer volledig geaard voelt en de dans ondersteunt dit proces.

Ben je hiertoe opgeleid?

De Soul Hunt -een specifieke vorm van ritueel sjamanistisch ademwerk- is mij bijgebracht door Wibert Alix (USA), grondlegger van Trance Dance International. In 2010 en 2011 heb ik verschillende trainingen bij hem gevolgd tijdens langdurige verblijven in Portugal.

Daarnaast heb ik ruime ervaring opgedaan in het ondergaan en begeleiden van transformatief proceswerk.
Inmiddels heb ik ruim 16 jaar ervaring in het begeleiden van transformatieve reizen met Meesterplanten en bijbehorende integratieprocessen. 

 

Meer informatie

 • Eerstvolgende data van cirkels vind je in de Nunqui agenda.
 • Voor 1-op-1 sessies prikken we samen een datum. 

 

 

Breathe goddess