Soms moet je gewoon de sprong wagen en je vleugels ontwikkelen op weg naar beneden. - Kobi Yamada
  1. SYSTEMIC DANCE RITUAL * DANSOPSTELLING * ZA 25/5 & 29/6 * STUDIO VRIJZICHT

  2. SPIRAL FLOW * START VRIJDAG 26 APRIL 10 X  * STUDIO VRIJZICHT 

  3. YIN YOGA * START AUGUSTUS/SEPTEMBER 2024

  4. NIEUWE BEDRIJFSNAAM & WEBSITE

 

1. Systemic Dance Ritual: Dansopstelling * Familieopstelling 

Mijn ervaring met familieopstellingen en het werk van Bert Hellinger kent een lange voorgeschiedenis en voert terug naar mijn 27ste levensjaar. In 2021 besloot ik (eindelijk) de opleiding aan het Hellinger Instituut te volgen. Daarna heb ik de tijd genomen om een vorm te vinden die recht doet aan de wortels van opstellingswerk zoals je die terugziet bij natuurvolken. Dit doe ik door het lichaam er meer bij te betrekken zodat herstelde banden en verbindingen ook letterlijk in je lijf in stroming wordt gebracht. Meer ruimte voor de fysieke ervaring van deze energie doet goed. Het geeft hierdoor naast de diepgang en borging ook een lichtheid mee aan opstellingswerk die door deelnemers gewaardeerd wordt

Dansopstellingen, een eerbiedige ontmoeting met het voorouderveld via onder meer intuitieve dans en beweging. We laten het lichaam 'spreken' en ontvangen inzicht in de bewegingen en krachtvelden van ons familiesysteem. Programma: opening, dansmeditatie, dansopstelling/familieopstelling, dansen met het voorouderveld, afsluiting.

Meer over familieopstellingen.
Meer over mijn achtergrond & opleidingen.

datum: zaterdag 25 mei, 29 juni
tijd: 13 - 17 uur
locatie: Studio Vrijzicht, Merkebuorren 39, 9241 GB Wijnjewoude
bijdrage: €55,-

Meer informatie & aanmelden
Het is fijn om kleding aan te trekken waarin je vrij kan bewegen. Kruidenthee, water en iets lekkers staan voor je klaar. Aanmelden graag via info@nunqui.com en/of boek je ticket eenvoudig via Hipsy. Geef je de voorkeur aan een andere vorm? Er is veel mogelijk.

 

2. SPIRAL FLOW 

Anders dan yoga. Anders dan dans. Het is een slow flow op meditatieve muziek. Lichaamswerk waarbij we langzame bewegingen maken op het ritme van onze adem en ons verzoenen met de zwaartekracht. We spreken de creatieve vrouwelijke energie aan die onze Yin natuur activeert. Via spiralende, cirkelende bewegingen en heerlijke bodywaves die fascia en spieren laat ontspannen en wervelkolom vrijer laat bewegen. Het is een zachte release sessie om ruimte te geven aan een nieuwe lente. 

Wat deze flow brengt?

- zachte fascia release
- bekkenbodem activatie
- bedding geven aan ons water 
- uitlijnen bekken, middenrif, nek/keel 
- uitnodigen van flexibiliteit 
- voeding voor sensualiteit en natuurlijke gratie

datum: vrijdag 26/4, 3/5, 10/5, 17/5, 24/5, 31/5, 7/6, 14/6, 21/6, 28/6
tijd: 19.00 - 20.15 uur
locatie: Studio Vrijzicht, Merkebuorren 39, 9241 GB Wijnjewoude
bijdrage: €120,- (10 sessies van 75 min.) 

Meer informatie & aanmelden
Het is fijn om kleding aan te trekken waarin je vrij kan bewegen. Kruidenthee, water en iets lekkers staan voor je klaar. Aanmelden graag via info@nunqui.com en/of boek je ticket eenvoudig via Hipsy. Geef je de voorkeur aan een andere vorm? Er is veel mogelijk.

 

3. DEEPLY YIN * YIN YOGA 

Yin nodigt uit onze innerlijke landschappen te verkennen en gewaar te worden via diepe ontspanning en overgave aan wat er op dit moment is. Dit bereiken we door yogahoudingen zo'n 3 tot 5 minuten aan te houden terwijl we in de houding ontspannen. Yin yoga houdt de yin weefsels (gewrichten banden en bindweefsels) gezond en sappig en staat toe dat de yang energie opgewekt door onder meer ons spierweefsel naar de diepere yin lagen kan bewegen. 

datum: Augustus/ September 2024
tijd: volgen asap
locatie: volgen asap
bijdrage: €120,-  (10 sessies van 75 min.)

Meer informatie & aanmelden
Het is fijn om kleding aan te trekken waarin je vrij kan bewegen. Kruidenthee, water en iets lekkers staan voor je klaar. Aanmelden graag via info@nunqui.com en/of boek je ticket eenvoudig via Hipsy. Geef je de voorkeur aan een andere vorm? Er is veel mogelijk.

 

3. NIEUWE BEDRIJFSNAAM & WEBSITE

Lente 2024: Een nieuwe Nederlandse naam is gekozen HELEND VELD -het voelt nog wat onwennig en toch ook passend- en de ontwikkeling van een nieuwe website is gaande. Zoals bij elk creatief proces en geboorte van een nieuwe vorm neemt dit de tijd en ruimte die ervoor nodig is. Immers, creatie is een organisch en cyclisch gebeuren. In zekere zin komt de nieuwe vorm voort uit Nunqui (Grote Moeder) zonder haar zou het geen vorm kunnen vinden. Hoe mooi en kloppend is dat! Esther Stevens van Spiral Studio heeft het nieuwe logo ontworpen. Het leven heeft lang geleden tijdens een Shipibo ceremonie een gouden draadje tussen ons gespannen ... die alles met creatie, geboorte en wedergeboorte te maken heeft.

Tot het zover is worden nieuws en activiteiten via Nunqui.com, socials en de nieuwsbrief gedeeld.

 

 IMG 5997