Soms moet je gewoon de sprong wagen en je vleugels ontwikkelen op weg naar beneden. - Kobi Yamada
  1. HET HERU HEALING DANCE; ZATERDAG 18 NOVEMBER @ Ureterp [Frl.]

 
1.  Workshop Het Heru Healing Dance; zaterdag 18 november 2017 @ Ureterp [Frl.]

Hathor sacred healingdance in artikel
 

Laat mij je meenemen op een reis van 11 bewegingen. Een meditatieve dans, een heilige helende dans die zacht heupwiegend, vertraagd en als door water bewegend, je vreugde, vrouwelijkheid en levensenergie aanwakkert. Zo vieren we de glorie van zusterschap en van ons vrouw-zijn.

De 11 bewegingen zijn de uitgebeelde 11 universele principes van heling volgens de Oudegyptische boom des levens, Paut Neteru. Iedereen kan meedoen. De Het Heru Healing Dance nodigt je uit om te dansen vanuit het hart en innerlijke rust en vreugde uit te nodigen in je lijf en leven.

Deel het met je vriendinnen, hoe meer zielen hoe meer vreugd. We dansen op blote voeten. En draag kleding waarin je je vrij kan bewegen. Vind je het leuk om een rok aan te trekken of een sari om je heupen te binden? Leuk! Is dat niet jouw ding? Prima! Wees jezelf. Vrouwelijkheid is niet te vangen in een verschijningsvorm.

Waar & wanneer:
Datum/tijd: zaterdag 18 november, 14 tot 16.30 uur
Plaats: Hoekzaal, De Wier in Ureterp.

Bijdrage: €14,- p/p

Aanmelden & meer informatie
De workshop Het Heru Healing Dance is opgebouwd uit 2 delen: deel I is vrije dansexpressie om alle vuur en water te bevrijden en in deel II gaan we de rust in met Het Heru. Er heeft zich inmiddels een mooie groep gevord en we ont-moeten elkaar zaterdag op de dansvloer. Heb je je nog niet aangemeld maar voel je het wel roepen? Kom en dans mee... er is nog een plaatsje voor je vrij.

Voor meer informatie en aanmelden www.nunqui.com  * reino@nunqui.com * 06-22 939 642.

Achtergrond
Reino van der Velde [‘69] is Transformational Presence coach en eigenaar van Nunqui soulcoaching. Ze put o.a. uit een rijke ervaring met coaching, zingeving, dans- en lichaamswerk en een carrière als danseres en docente Argentijnse tango. Ze is geworteld in het sjamanisme. Na 30 jaar is Reino weer in Friesland neergestreken waar zij in Ureterp is opgegroeid. Ze woont en werkt in Wijnjewoude.