Soms moet je gewoon de sprong wagen en je vleugels ontwikkelen op weg naar beneden. - Kobi Yamada
  1. NIEUWE TIJD * NIEUWE CYCLUS * NIEUWE SPIRAAL * NIEUWE REIS

 

"It takes courage to say yes to rest and play in a culture where exhaustion is seen as a status symbol.”
~ Brené Brown

Na het delen van de Diamond Womb vrouwencirkel bij Natuurwild deze zomer, heb ik een pauze genomen v.w.b. het organiseren van cirkels. Er wil al geruime tijd iets in Nunqui een nieuwe vorm vinden en het verlangde de nodige ruimte om te voelen wat het is, en wat er als gevolg vrijgegeven mag worden. Wanneer de levensenergie zich ergens uit terugtrekt is dat voor mij meteen voelbaar maar dan volgt er nog een heeproces voordat het moment rijp is om iets los te laten. Zoals dat in de herfst gaat bij een blad aan een boom. 

En het is zo goed geweest om hier geduldig mee te ZIJN en er alle tijd en ruimte voor te nemen. Omdat het gelijk op gaat met het rouwproces na het overlijden van mijn vader, vraagt het zorgvuldigheid om te ontvlechten wat waar bij hoort. Beide symboliseren eindfasen van twee grote cycli in mijn leven. En een diep doorvoeld beleven van een einde en de stilte die daarop volgt, is vruchtbare aarde voor het ontspruiten van het nieuwe. 

Terwijl het buiten volop herfst is staat nu in mij de lente weer op. Met cirkelende en spiralende bewegingen voed ik de opwaartse flow van deze nieuwe creatieve energie zodat het ook mijn hartevuur inspireert. De vorm en ook hoe we verder gaan wordt duidelijkerWens is een vaste (eigen) locatie hier in de omgeving van Wijnjewoude (met bos en heide lekker dichtbij) en een ruimte die groot genoeg is om ook met kleine groepen te werken. 

Meer hierover in de komende nieuwsbrief.

In l'akech ...

 

 Jaguar Global Peace                  Art by Mythos