Soms moet je gewoon de sprong wagen en je vleugels ontwikkelen op weg naar beneden. - Kobi Yamada
 
 1. MA 20 - 24 JULI * DROOMDANSER VAN DE ZIEL * LANA NASSER & NUNQUI

 2. ZA 22 AUG * RITE OF THE WOMB [V] * LAND VAN EEN [FRL]

 3. ZA 5 SEPT * RITE OF THE HARA [M] * LAND VAN EEN [FRL]

 4. MA 7 SEPT  * HET HERU HEALING DANCE * L'WARDEN

 5. DO 10 SEPT * HET HERU 8 GRAALPOORTEN * L'WARDEN

  

1. Droomdanser van de Ziel * dansrituelen, mythologie & droomwerk; ma 20 - vr 24 juli 2020 Hof van Axen, Drenthe [NL]
Lana Nasser deadsea fotograaf Kristof PersynFotografie: Kristof Persyn

Een 5-daagse waarin we ons onderdompelen in de dromen van de ziel, haar verhalen delen, belichamen en tot ons laten spreken via dans, klank, beweging, mythologie en symboliek. We openen een oud pad van cirkels en spiralen om dieper te landen in zijn. Lana Nasser en Reino van der Velde nemen je mee op een innerlijke reis waarin je dromen laat dansen en de danser bevrijd.

De retraite staat open voor vrouwen van alle leeftijden, met en zonder danservaring ... alleen een lichaam en de bereidheid om het te bewegen, en een verlangen om je te verbinden met je sensualiteit en innerlijke vrouwenkracht.

Lana Nasser is dromenonderzoeker met een achtergrond in psychologie en bewustzijnsstudies, danseres, ritualist, verhalenverteller, schrijfster en theaterdier. Zij maakt gebruik van dans uit het Midden-Oosten, ademhalings- en klankoefeningen, visualisatie, archetypen, symboliek en droomwerk naar zelfbewustzijn, lichaamsintelligentie en het vinden van je natuurlijke inherente vermogen om te bewegen. Het ontdekken van de vreugde van beweging om… in balans te komen. 

Meer over Lana: www.lananasser.com

Reino van der Velde is zijnsgericht coach, danseres, healer en hoeder van Nunqui Soulcoaching. Zij maakt gebruik van ritueel, dans, klank en lichaamswerk om te ontspannen en de rivier tussen hart en baarmoeder vrij te laten stromen. Ze nodigt uit je natuur te leven.

Meer over Reino: www.nunqui.com

 
> Bekijk hier de brochure 'Droomdanser van de Ziel' [pdf]

 

2. Rite of the Womb * Zaterdag 22 augustus * Land van Een * Rysloane 5, 9283XS Surhuizum

reclaiming the divine feminine Bernadaett Bagyinka

Art: Reclaiming the Devine Feminine by Bernadaett Bagyinka

Deze Womb healing is er voor elke vrouw in elke fase van haar leven. Om een innerlijke reis te bezegelen, een nieuwe poort in jezelf te openen, om het licht te ontsteken, om zusterschap te eren of om je leven en vrouw-zijn te vieren. We dansen een nieuwe melodie door ons lichaam en geven terug aan het water wat ons niet langer dient.

De 13e rite van de Munay-Ki is ons gegeven door een lijn van vrouwen die de essentie van de jungle en het lied van de Oermoeder in zich dragen. Zij zingen ons terug naar verbinding en levendigheid. Zij herinneren ons eraan dat je buik-bekken geen plek is om angst en pijn op te slaan maar om nieuw leven, nieuwe versies van jezelf, dromen en projecten te scheppen en baren.

In deze rite zalven en zegenen we onze baarmoeder. We zalven en zegenen de schoot van onze bloedlijn; moeder, zuster en dochter. En we helen op deze manier ook zusterschap, onze relaties en Moeder Aarde.

Waar & wanneer
Datum: zaterdag 22 augustus
Plaats: Land van Een; Rysloane 5, 9283XS Surhuizum
Start: 14.00 - 18.00 uur (kan iets uitlopen)
Bijdrage: €44,-

Meer info & aanmelden
Na een reiniging met essences neem je je plek in naast je zusters in de ronde ceremonie ruimte met vuurplaats. We openen de cirkel en delen onze intenties. Er volgt een graal-meditatie, en daarna lopen we het pad van wedergeboorte. Onderdeel daarvan zijn o.a.: een onderdompeling in de oeroude pingo en de Het Heru Healing Dance.

Voorafgaand aan de rite is er een klein voorbereidend ritueel. Deze informatie ontvang je een week voor we elkaar ontmoeten. Meld je aan via www.nunqui.com, info@nunqui.com

 

3. Rite of the Hara [m] * Zaterdag 5 sept * Land van Een * Rysloane 5, 9283XS Surhuizum

Lingam R Niranjan Das

Deze Hara healing is er voor elke man in elke fase van zijn leven. Om een innerlijke reis te bezegelen, een nieuwe poort in jezelf te openen, om het licht te ontsteken, om broederschap te eren of om je leven en man-zijn te vieren. We dansen een nieuwe melodie door ons lichaam en geven terug aan het water wat ons niet langer dient.

De 13e rite van de Munay-Ki is ons gegeven door een lijn van vrouwen die de essentie van de jungle en het lied van de Oermoeder in zich dragen. Zij zingen ons terug naar verbinding en levendigheid. Zij herinneren ons eraan dat je buik-bekken geen plek is om angst en pijn op te slaan maar om nieuw leven, nieuwe versies van jezelf, dromen en projecten te scheppen en realiseren.

In deze rite zalven en zegenen we de hara. We zalven en zegenen de schoot van onze bloedlijn en de relatie met het innerlijk vrouwelijke. En we helen op deze manier ook broederschap, onze relaties en Moeder Aarde.

Waar & wanneer
Datum: zaterdag 5 september
Plaats: Land van Een; Rysloane 5, 9283XS Surhuizum
Start: 14.00 - 18.00 uur (kan iets uitlopen)
Bijdrage: €44,-

Meer info & aanmelden
Na een reiniging met essences neem je plaats naast je broeders in de ronde ceremonie ruimte met vuurplaats. We openen de cirkel en delen onze intenties. Er volgt een hara-meditatie, en daarna lopen we het pad van wedergeboorte. Onderdeel daarvan zijn o.a.: een onderdompeling in de oeroude pingo en dans. Mijn bijdrage is het dragen van de ruimte, uitnodigen tot zijn, spiegeldrager en getuigen van de relatie met het innerlijk vrouwelijke.

Voorafgaand aan de rite is er een klein voorbereidend ritueel. Deze informatie ontvang je een week voor we elkaar ontmoeten. Meld je aan via info@nunqui.com, www.nunqui.com.

 

4. Najaar :: september - december 2020

Lente Zomer programma 2020
Foto: Reino v/d Velde

 

Nunqui NAJAARSprogramma 2020

 • Het Heru Healing Dance (v) 
  maandag 7 sept - 28 dec van 19.30 - 20.45 uur
  Proefles maandag 7 sept proefles
  Blok I: 14 sept - 2 nov :: 8 dansrituelen €110,-
  Blok II: 9 nov - 28 dec :: 8 dansrituelen €110,-
  Hele reeks van 16 dansrituelen €200,-
  Locatie: Leeuwarden
 • Het Heru * 8 Graalpoorten (v) 
  donderdag 10 sept - 29 okt van 19.30 - 22 uur
  8 dansrituelen aka vrouwencirkels €159,- 
  Locatie: Leeuwarden


NB! Voor deelname aan de 8 Graalpoorten is het geen harde voorwaarde maar wel fijn wanneer je al een beetje bekend bent met de Het Heru Healing Dance. Programma's en aanvullende activiteiten volgen <3