Albert-Einstein

Er wordt veel gesproken over de 'belichaming van het goddelijk vrouwelijke' en een 'ontwaakte vrouw’ zijn. Maar de realiteit is dat we geen sterke container voor de kracht van het Goddelijk Vrouwelijke kunnen zijn als we niet eerst de ruimtes in onszelf hebben onderzocht waar we ons verbannen en in ballingschap van het vrouwelijke hebben gevoeld.

Als dochter is de relatie met onze moeder een van de belangrijkste in ons leven. Het heeft een impact op alles, van hoe wij ons lichaam zien tot wat we in staat zijn om te creëren in de wereld. Gevoelens van woede en verdriet in de richting van onze moeders, omdat ze niet voldeed aan onze behoeften, is natuurlijk maar wordt binnen onze cultuur vaak gestigmatiseerd. Het weerhoudt ons ervan om de volle kracht van ons vrouw-zijn te betreden. Door de beperkingen van onze moeders te accepteren scheppen we de vrijheid om onze innerlijke gaven op te eisen, zonder schuldgevoel of schaamte.

Als je de sterke wens voelt te leren accepteren dat je moeder je nooit zal geven wat je nodig hebt, zodat je verder kan gaan met je eigen leven - dan is dit een workshop voor jou!

 
Mind Blowing Mirror Photography girls 01


Helen van de moederwond: ga voorbij aan wat je moeder je nooit gaf

De workshop 'Helen van de Moederwond' biedt een veilige ruimte om de moederwond te onderzoeken en na te gaan hoe de moederwond kan worden getransformeerd van een bron van pijn in een bron van wijsheid. We hebben twee data geprogrameerd voor deze krachtige en transformatieve workshop: zaterdag 11 juni en zondag 12 juni in Flor de Fango te Arnhem [NL].
 


Wat staat er op het programma

  • Wat is de moederwond precies?
  • Hoe manifesteerd de moederwond zich in ons leven.
  • De offers die we brengen wanneer we de moederwond NIET helen.
  • De voordelen van het helen van de moederwond.
  • Een 7-stappenplan hoe we de moederwond kunnen helen. 
  • Groepsoefeningen tijdens de workshop.
  • Handvaten en oefeningen om na de workshop te gebruiken.Data & informatie

Data: zaterdag 11 & zondag 12 juni 2016
Inloop: 09:30 uur met koffie, thee en versnaperingen
Start: 10:00 uur
Lunchpauze: 12:00 - 13:00 uur
Einde workshop: 18:00 uur
Locatie: Flor de Fango, Wezenstraat 5A 6811 CR te Arnhem (Gld)
Kosten: €145,- p/p ($160,-)
EARLY BIRD: €135,- p/p ($150,-) voor aanmeldingen en betaling t/m 22 april 2016
 


Handig om te weten

• er is een lunch pauze van een uur (ga gezellig buiten de deur lunchen of neem je lunch mee)

• snacks, coffee, tea en water wordt door ons verzorgd

• er worden gedurende de dag een aantal korte (toilet) pauzes ingelast,

• wat neem je mee: een meditatiekussen, een schrijfblok en een flesje water, that’s it.

• de workshop is alleen voor vrouwen

 
* Max. aantal deelnemers per workshop is 25 personen. Prijs is inclusief koffie, thee, versnaperingen, hand-outs van Bethany en exclusief een lunch. Flor de Fango ligt in het kloppend hart van Arnhem en je vindt er tal van leuke en lekkere lunch gelegenheden. Wil je zelf een boterham meenemen? Dan is dit ook prima.

 

Over Bethany Webster

Bethany Webster is een Amerikaanse schrijver, transformationeel coach, internationaal spreker en wat je zou kunnen noemen een vroedvrouw van het hart. Haar werk is gericht op vrouwen helpen te genezen van de moederwond zodat zij volledig hun gaven kunnen opeisen, hun kracht belichamen en leven vanuit hun authentieke zelf. Haar werk is verschenen in Elephant Journal en de California Journal of Women Writers. Zij is de auteur van het aanstaande boek "Healing the Mother Wound: Move Beyond What Your Mother Never Gave You and Become the Woman You’re Meant to Be.” Bezoek haar blog op www.womboflight.com
 


Aanmeldingen & contact

Je kan je aanmelden door een e-mail te sturen naar info@nunqui.com. Er is een maximum aantal deelnemers van 25 personen per workshop. Betalingen dienen voor 3 juni 2016 te zijn voldaan. Pas na betaling is je plek gegarandeerd. Betalingen verlopen via de beveiligde betaalomgeving van Bethay Webster. Mis je belangrijke informatie of heb je vragen? Neem dan gerust contact op. 

 

Overige informatie


FLYER

ARTICLE [Eng >]

ARTIKEL [NL]

VIDEO [Eng >]

WEBSITE BETHANY WEBSTER