James-Allen

Inzicht in jezelf krijg je door bezinning op de zich herhalende patronen, vragen of thema’s in je leven. Dit bereik je door gebruik te maken van stilte en reflectie en oefeningen die de verbinding tussen lichaam en geest versterken. Zo kan je de stem van je intuïtie en authentieke drijfveren weer gaan ervaren. Je herinnert je welke geschenken je aan de wereld komt brengen en gaat hier naar leven.

 

Balans tussen doen en zijn. 

De situaties (problemen) die zich in ons leven voordoen zijn er nooit zo maar; ze hebben ons wat te vertellen en te leren. Door er op die manier naar te kijken maken we de ervaringen in ons leven ook lichter. We komen los van het beeld dat alles ons overkomt en we een slachtoffer zijn.

Door je met aandachts- en bewustzijnsoefeningen voorbij de situatie (het probleem) te leiden, kan je ontdekken wat er werkelijk geleefd wil worden. Je gaat weer herkennen wat belangrijk voor je is en welke stappen er nodig zijn om dat te bereiken.

Transformatie vindt alleen plaats omdat jij dat toestaat want de antwoorden op al je vragen liggen al in je essentie besloten. Om je te openen voor deze antwoorden coach ik op een indringende, betrokken en persoonlijke wijze. In een veilige ruimte kan je loslaten wat je niet langer van dienst is en jezelf toestaan nieuwe mogelijkheden te omarmen.

 

Intakegesprek

Voorafgaand aan een coachingstraject vindt er een intake gesprek plaats. Deze eerste ontmoeting gebruiken we om kennis te maken en jou uitdaging(en) te bespreken. Als het voor beide partijen goed voelt, bespreken we ook hoe we het traject gaan inrichten.