James-Allen

De situaties (problemen) die zich in ons leven voordoen zijn er nooit zo maar; ze hebben ons wat te vertellen en te leren. Door er op die manier naar te kijken maken we de ervaringen in ons leven ook lichter. We komen los van het beeld dat alles ons overkomt en we een slachtoffer zijn.

Ontdek je authentieke drijfveren

Door je met de praktische instrumenten van ´Transformational Presence Coaching´ voorbij de situatie (het probleem) te leiden, kan je ontdekken wat er werkelijk geleefd wil worden. Je gaat weer herkennen wat belangrijk voor je is in leven en werk en welke stappen er nodig zijn om dat te bereiken.

Transformatie door loslaten

Transformatie vindt plaats, omdat jij dat toestaat. De antwoorden op al je vragen liggen in je essentie, je ware zelf, besloten. Om je te openen voor deze antwoorden coach ik op een indringende, betrokken en professionele wijze. Zo creëren we een veilige ruimte waarin je kan loslaten wat je niet langer van dienst is en waarbinnen je jezelf kan toestaan nieuwe mogelijkheden te omarmen.

 

Bezinning, stilte en reflectie

Inzicht in jezelf krijg je door bezinning op de zich herhalende patronen, vragen of thema’s in je leven. Dit bereik je door gebruik te maken van stilte en reflectie en oefeningen die de verbinding tussen lichaam en geest versterken. Zo kan je de stem van intuìtie en persoonlijk leiderschap, je innerlijke waarheid en authentieke drijfveren weer gaan ervaren. Je herinnert je welke geschenken (gaven en talenten) je aan de wereld komt brengen en gaat hier naar leven.

 

Intakegesprek

Voorafgaand aan een coachingstraject vindt er een intake gesprek plaats. Deze eerste ontmoeting gebruiken we om kennis te maken en jou uitdaging(en) te bespreken. Als het voor beide partijen goed voelt, bespreken we ook hoe we het traject gaan inrichten.