Albert-Einstein

Steeds meer mensen verlangen naar veranderingen in leven en werk die blijvend zijn en van betekenis. Daarom coach ik vanuit een visie gericht op co-creatie, bewust handelen en het ontsluiten van het grootst mogelijke potentieel in jezelf en de ander. Centraal staat het bevorderen van bewust-gewaar-zijn en het ontdekken van je persoonlijk leiderschap, je oorspronkelijke drijfveren, je authentieke kracht.

Creëer nieuwe kansen

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je na een periode van groei en succes, in je loopbaan, een periode van stagnatie ervaart. Het niet meer lekker stroomt. Meestal is dat het moment waarop je om je heen gaat kijken, op zoek naar nieuwe uitdagingen of een andere baan. Door juist op zo'n moment eens met een coach te onderzoeken wat zich aandient in deze situatie, in jezelf en bij de mensen om je heen, creëer je nieuwe kansen.

Balans werk en privé

Situaties op de werkvloer beïnvloeden je privé leven en andersom. Wanneer jij uit balans bent en je niet prettig voelt, ga je minder goed functioneren. Om inzicht te krijgen in wat er nodig is om de balans te herstellen kan een coach uitkomst bieden. Dan staan vragen als loopbaan, ambitie, verlangens of blokkades en eigen mogelijkheden centraal.

Transformational Presence & Leadership Coaching

De antwoorden op al je vragen liggen in jezelf besloten. Om je te openen voor deze antwoorden coach ik op een indringende, betrokken en professionele wijze. Met de praktische instrumenten van ´Transformational Presence´ leid ik je voorbij de situatie. Zo komen de mogelijkheden in beeld die oorspronkelijk en authentiek zijn en je de verandering brengen die je werkelijk wilt. 

Intakegesprek

Voorafgaand aan een coachtraject vindt er een intake gesprek plaats. Deze eerste ontmoeting gebruiken we om kennis te maken en jou uitdaging(en) te bespreken. Als het voor beide partijen goed voelt, bespreken we ook hoe we het traject gaan inrichten.